fbpx

Üzletünkben a megrendelések személyes átvételét és a vásárlást szüneteltetjük. Bővebben →

Exkluzív

Szűrés

Showing all 6 results

Rendezés
Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets
 • Elfogyott

  Vasember Maszk

  Minőségi, letesztelt, fém burkolatú, USB 2.0 pendrive a Vasember maszkkal. Lepd meg vele barátaidat, gyermekeidet vagy saját Magadat, menő és hasznos ajándék a Szuperhősök és a Bosszúállók rajongóinak, amivel biztosan nem lősz mellé. Válassz méretet!
  5.790 Ft10.890 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.
 • Akció

  Vasember Energia Reaktor

  Minőségi, letesztelt, fém burkolatú, USB 2.0 pendrive a Vasember energia reaktorával. Lepd meg vele barátaidat, gyermekeidet vagy saját Magadat, menő és hasznos ajándék Szuperhősök és a Bosszúállók rajongóinak, amivel biztosan nem lősz mellé.
  6.490 Ft11.290 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.
 • Akció

  Vasember Kéz

  Minőségi, letesztelt, fém burkolatú, USB 2.0 pendrive a Vasember kezével. Lepd meg vele barátaidat, gyermekeidet vagy saját Magadat, menő és hasznos ajándék a Szuperhősök és a Bosszúállók rajongóinak, amivel biztosan nem lősz mellé.
  6.890 Ft11.290 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.
 • Akció

  Amerika Kapitány Pajzsa

  Minőségi, letesztelt, fém burkolatú, USB 2.0 pendrive Amerika Kapitány pajázsával. Lepd meg vele barátaidat, gyermekeidet vagy saját Magadat, menő és hasznos ajándék a Szuperhősök és a Bosszúállók rajongóinak, amivel biztosan nem lősz mellé.
  5.490 Ft11.290 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.
 • Akció

  Thor Pöröje

  Minőségi, letesztelt, fém burkolatú, USB 2.0 pendrive Thor pöröjével. Lepd meg vele barátaidat, gyermekeidet vagy saját Magadat, menő és hasznos ajándék Szuperhősök és a Bosszúállók rajongóinak, amivel biztosan nem lősz mellé.
  6.490 Ft11.290 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.
 • Akció

  Hulk ökle

  Minőségi, letesztelt, szilikon/gumi burkolatú, USB 2.0 pendrive Hulk öklével. Lepd meg vele barátaidat, gyermekeidet vagy saját Magadat, menő és hasznos ajándék Szuperhősök és a Bosszúállók rajongóinak, amivel biztosan nem lősz mellé.
  5.490 Ft11.290 Ft Az ár tartalmazza a 27% ÁFÁ-t.