fbpx

15 napos pénz visszafizetési garancia

Vissza adjuk a vásárlást árát, ha meggondoltad magad

Meggondoltad magad és még sincs szükséged a megvásárolt termékre? A Cinestick Webshop 15 napot biztosít a számodra, hogy ha meggondoltad magad, a még használatba nem vett terméket számlával visszaküld hozzánk és mi visszafizetjük a megvásárolt termék vételárát.

Ahhoz, hogy érvényesítsd a 15 napos pénz visszafizetési garanciát, ki kell töltened az Elállási Nyilatkozat és visszaküldeni hozzánk. Ehhez kérjük vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

A 15 napos pénz visszafizetési garancia szolgáltatás feltétele, hogy a termék sértetlen, hibátlan eredeti állapotban az összes tartozékával együtt, eredeti csomagolásban, valamint a vásárlást igazoló az eredeti számlával juttasd vissza részünkre. A Cinestick Webshop a gondatlan csomagolásból eredő szállítási sérülésekért nem tud felelősséget vállalni.

A 15 napos pénz visszafizetési garanciáz a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletnek megfelelően biztosítjuk a vásárlástól való elállás jogát a rendeletben meghatározott feltételeknek megfelelően. Erről bővebben itt olvashatsz.

Bővebb felvilágosításért kérjük fordulj ügyfélszolgálatunkhoz!