fbpx

Elállási Nyilatkozat

Termék visszaküldés esetén, akár a lentebb található általános szövegezést, a pirossal jelzett helyeken, pontos adatokkal kitöltve kérjük feladni a címünkre.

Reakció-D Kft.
Postai cím: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 21/B.
Telefonszám: +36 20 481 1386
E-mail: hello@cinestick.hu


Tisztelt Hölgyem / Uram!

Alulírott, Vásárló neve (Vásárló címe) ezúton kívánom bejelenteni elállási szándékomat.

Dátum napján interneten rendeltem egy termék megnevezése (rendelés/visszaigazolás száma: …). A vételár összeg megadása forint volt, amelyet a rendelés során bankkártyával / a termék átvételekor* ki is fizettem.

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4.§ (1)-(2) bekezdései szerint a fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

A fogyasztó elállási jogát termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a jogszabály szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig,

A terméket dátum megadása szállították ki, azt a mai napon a szerződésben / ÁSZF-ben / rendelés visszaigazolásában* megadott címre visszaküldtem, erről a feladóvevény másolatát csatoltan megküldöm.

Kérem, hogy a vételárat haladéktalanul utalják át a bankszámlámra (bankszámla megadása) vagy küldjék meg a címemre.


* Válassza ki az Önre vonatkozó részt, a többit törölje!
A piros színnel jelölt helyekre, valamint a kipontozott részekre írja be a megfelelő adatokat!
Kérjük, hogy a jogszabályból tájékozódjon, hogy mely esetekben nem gyakorolható az elállási jog!