fbpx

Garanciális Ügyintézés

Szeretnénk megköszönni, hogy a Cinestick Shop kínálatából választottál. Az oldalunk által forgalomba hozott összes termékre a hatályos törvényeknek, valamint a kereskedelmi szabályozásoknak megfelelő szavatosság és jótállás vonatkozik, mindegyik új és használatlan formában kerül kiszállításra.

Partnereinkkel közösen mindent megteszünk azért, hogy az általunk forgalmazott termékek a legmagasabb színvonalon és minőségben, tartós és hibátlan üzemben működjenek tulajdonosaiknál. Az alábbiakban megpróbálunk segítséget nyújtani, hiszen a legtöbb esetben a hibát egyszerűen, akár saját magunk is ki tudjuk javítani, időt és idegeskedést takarítva meg magunknak, nem beszélve telefonálásról, levelezésről, indokolatlan (és ezért költségekkel járó) szervizelésről.

A Cinestick Shop által értékesített és kiszállított termékek gyártó által kiállított garanciával rendelkeznek, így jótállási igényedet az általunk kiállított számlával tudod érvényesíteni.

Minden általunk forgalmazott termékre 2 év teljes körű termékgaranciát, 30 napos termékcsere garanciát és 15 nap pénz visszafizetési garanciát biztosítunk.

Amennyiben további kérdésed volna, kérjük vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségek egyikén:

hello@cinestick.hu

Válasz max. 2 munkanap

+36 20 481 1386

H–P: 08:00 – 17:00

Garancia érvényesítése

Garancia érvényesítési igényedet a vásárolt termékhez mellékelt számlával vagy ennek másolatával érvényesítheted. Kérjük, hogy ezen iratokat gondosan őrizd meg!
Elveszett számlát nem áll módunkban pótolni. A számlán történő bármilyen, utólagos javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.

Mire nem érvényes a garancia?

  • Helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás
  • Túlfeszültség, villámcsapás okozta rongálódás
  • Szakszerűtlen kezelés, nedves környezetben való tárolás
  • Külső javítás, bővítés, átalakítás
  • Természetes elhasználódás

Termék visszaküldése és cseréje

Garancia érvényesítésed a legegyszerűbb módon történik: postai úton küldd vissza címünkre a terméket és mi 15 naptári napon belül kicseréljük és küldünk számodra egy ugyanolyat.
Mielőtt visszaküldenéd a terméket, kérünk, hogy mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén garancia érvényesítési igényeddel!

30 napos termékcsere garancia

15 napos pénz visszafizetési garancia

24 hónapos termékgarancia