fbpx

Üzletünkben a megrendelések személyes átvételét és a vásárlást szüneteltetjük. Bővebben →

Házhoz szállítás

10.000 Ft értékű vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!

 

Megrendelésed kiszállítását a GLS Hungary csomagküldő szolgálat végzi. Amennyiben csomagod iránt érdeklődsz vagy szeretnél együttműködni a GLS futárszolgálattal érdeklődj elérhetőségeinken vagy telefonszámunkon hétköznap 08:00 és 17:00 között.

Szállítási díj

1.350 Ft

Szállítási idő

1 munkanap

Ingyenes Szállítás

10.000 Ft értékű vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes!

Házhoz szállításról

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-17:00 óra közötti időszakban (hétvégén és munkaszüneti napokon nincs kiszállítás).

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Ha a Megrendelő miatt hiúsul meg a csomag átvétele – pl. eláll a vásárlástól, de nem értesíti időben az Eladót vagy a kétszeri kézbesítési próbálkozás után sem veszi át a csomag, vagy egyéb más esetben nem értesíti a Webshopot a szállítástól való elállástól -, így ebben az esetben a Vevőt terheli a szállítási díj, melynek költsége: 1.350 Ft.

A csomagok átvételével kapcsolatosan

Amennyiben fizetéskor a közvetlen banki utalást vagy a PayPal fizetési opciót választottad, az expressz futár a tranzakció teljesítése után kezdi meg a kiszállítást.

Kizárólag abban az esetben rendeld meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudod fizetni annak díját a futárnak és az értesített kézbesítési időpontban a megadott címen tartózkodsz.

* A szállítási idő általában nem vesz igénybe több időt 1-2 munkanapnál, de a szállítási idő az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak szerint maximum 8 munkanapra vállalunk felelősséget!

* A szállítási idő általában nem vesz igénybe több időt 1 munkanapnál, de a szállítási idő az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak szerint maximum 3 munkanapra vállalunk felelősséget!